P.O.T

Dorpsstraat23 veranderd minstens één keer per maand in een huiskamertheater/expositieruimte. De insteek is om creatievelingen die hun talent tot nu toe op zolder, in de logeerkamer og garage hebben bewaard een gratis podium te geven. Schilders, dichters, zangers, schrijvers, buiksprekers, muzikanten, verhaalvertellers, poppenspelers. acrobaten, fotografen, levende standbeelden, alle vormen van ongekende creativiteit  kunnen  gepresenteerd worden. Frank zelf organiseert maandelijks een kleinkunst avond waarin cabaret de boventoon voert. Ongekende talenten doen solo- of combinatiecabaret  afwisselend try-outs en beproefde avondvullende voorstellingen.

P.O.T Cabaret is All-in-uit voor €15,- Reserveren kan via info@dorpsstraat23.nl of  0651 562 039. Voor actuele cabaret data klik hier.

Achtergrond

In  september 2013 kon ik pas écht mijn schouders zetten- en alle aandacht geven áán culturele avonden, Ideële initiatieven en trainingen die in Dorpsstraat23 plaatsvinden. De rest van het jaar heb ik me vooral toegelgd op het omgaan met mijn kijkvermogen. Frank Boske Visuals prijkte een paar jaar geleden nog aan de pui en het zou gepast zijn om daar nu "Frank Boske NO viduals " van te maken. Fotograferen zit er niet meer in. Overigens heb ik erg veel plezier in het andere mensen leren zien op het gebied van fotografie. Mijn  enthousiasme voor het vak is nog steeds groot en ik kán én wíl graag anderen op weg helpen.Zoals met alles wat ik ben aangegaan in mijn leven is er van ál te veel voorbereiding of anderssoortige planning geen sprake geweest bij het ondersteunen van kleinkunst in het huiskamertheater. Tóch zijn er uitsluitend succesvolle cabaretavonden geweest, in totaal een stuk of 10. Waar mijn ambitie is om kleinkunsstenaars uit Castricum of of dichtbij te verleiden kwamen de meeste artiesten van iets verder weg. Meestal traden er meerdere performers op één avond op en dgedurende drie maanden trok één avondvullende voorstelling in totaal zo'n 150 gasten naar Dorpsstraat23. Er is heel veel gelachen en meerdere staande ovaties besloten de P.O.T. avonden! Ik ben er van overtuigd dat de kennelijke drempelvrees van gasten voor de all-in-uitjes behoorlijk is afgenomen, er veel mensen zijn die hun enthousiasme delen en het komend seizoen de weg naar kleinkunst wat makkelijker gevonden zal worden. Ik zal de zomer gebruiken om een goed programma samen te stellen en op tijd te melden wat er te gebeuren staat. Dank aan alle mensen die hebben laten blijken dat ze genoten hebben. lOp een enkeling na zijn dat ook meteen alle gasten! Fijn dat jullie er waren! Dankjewel, zéker ook namens alle helden die op het Podium hebben gestaan!!